Stefanie de Vries' s fondsenwervingspagina

by Stefanie de Vries for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 1,010
Target
 500

About my fundraiser

Zuidas Run 2013,

Lieve familie, vrienden en kennisen,

Namens Fysiotherapie van Wou, loop ik, Stefanie de Vries, op zondag 2 juni de 10 engelse mijl tijdens de Zuidas Run 2013, te Amsterdam.

Ik ben blij dat ik in goede gezondheid kan kiezen voor deelname aan deze fantastisch run door het mooie Amsterdam! Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Ik realiseer mij dat het stellen van mijn doel kort dag is, maar het is NOOIT te laat om geld in te zamelen voor grensverleggend onderzoek naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en naar de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen die worden getroffen door de ziekte.

Ik zou het enorm waarderen als u mij zou kunnen helpen om het inzamelingsdoel te behalen of misschien zelfs te overtreffen!! Alle kleine beetjes helpen! Helpt u mij ook om deze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen?

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie!

Hartelijk dank voor uw hulp!
Stefanie de Vries

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Via de volgende link: http://www.zuidasrun.nl/over-zuidasrun/ kunt u exact nalezen welke goede doelen u steunt middels uw bijdrage.

News (4)

  • Het zit erop! De 10 engelse mijl van de Zuidas Run 2013 was een fantastische loop, prachtig weer en een nog veel mooier parcour langs oa. de Amstel! Ik heb een nieuwe PR op de 10 EM neergezet, 1:41! Dik tevreden. Jullie steun en lieve woorden hebben ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijke ervaring was en dat ik namens jullie dit mooie bedrag mag doneren aan het goede doel VUmc Cancer Center Amsterdam! Nogmaals hartelijk dank! Sportieve groet, Stefanie

    Stefanie de Vries - 6/2/13

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!