M Schutte' s fondsenwervingspagina

by M Schutte for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 572

About my fundraiser

Zuidas Run 2013,

Lieve allemaal,

Bedankt voor jullie steun aan het VUmc CCA!! Afeglopen zondag heb ik de  langs de prachtige Amstel mijn 16,1 km gelopen in 1.23.21 uur. Ik ben tevreden en zie uit naar de halve Marathon in oktober die ik weer zal lopen voor het CCA. En natuurlijk hoop ik dan ook weer op jullie steun.
Marieke 
Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
M Schutte

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!