Griph law & tax

by Griph law & tax for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 140
Target
 500

About my fundraiser

Zuidas Run 2013,

Griph law & tax zet zich graag in voor goede doelen en gaat graag iedere sportieve uitdaging aan. Vorig jaar nog deed Griph mee aan de Urbananthlon in Amsterdam, zette zich in voor het Rode Kruis en behaalde de hoogste spornsoropbrengst van alle teams.

Op 2 juni 2013 doet Griph met drie teams mee aan de Zuidas Run. Waarbij alle teams vier Engelse mijl gaan rennen. Hiermee steunen we opnieuw een goed doel. Deze keer is dat het VUmc Cancer Center Amsterdam (CCA) en specifiek voor het onderzoek 'Fit ondanks kanker'. In dit onderzoek zal worden onderzocht hoe het VUmc-trainingsprogramma geoptimaliseerd kan worden, om spierkracht en uithoudingsvermogen te behouden bij patiënten met kanker, en daarmee hun kwaliteit van leven te vergroten.

Wilt u ons helpen om voor het CCA en specifiek voor het onderzoek 'Fit ondanks kanker' geld in te zamelen, dan kunt u ons steunen door ons te sponsoren en een bijdrage te doneren.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!