Geert Buijtenweg' s fondsenwervingspagina

by Geert Buijtenweg for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 161
Target
 161

About my fundraiser

Zuidas Run 2013,

Zondag 2 juni ga ik de 10 Engelse Mijl lopen. Exact 16,1km bij de Zuidas Run voor de fun maar ook voor het goede doel. Ik vind namelijk dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. We rennen dit jaar voor het onderzoeksprogramma van 'Fit ondanks kanker', waarin onderzocht hoe trainingsprogramma geoptimaliseerd kan worden, om spierkracht en uithoudingsvermogen te behouden bij patienten met kanker, en daarmee hun kwaliteit van leven te vergroten.
Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor jouw hulp!
Geert Buijtenweg

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!