(P)Annie & Naat (check die tijgers bij de start!)

by Antoinette de Jong for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 340
Target
 100

About my fundraiser

Zuidas Run 2013,

Lieve allen,

Na wat jaartjes op onze luie reet te hebben gezeten in de collegebanken is het tijd geworden voor het serieuze werk! Met het komen van een gestructureerd leven werd het alweer tijd voor iets nieuws en een extra uitdaging. Zaterdag 2 juni zullen wij ons inzetten voor het Cancer Center Amsterdam om op die manier geld voor zorg voor kankerpatienten in te zamelen. Dit zullen wij doen door op die dag 6,4 km rondom de zuidas te rennen. Naast supporters zoeken wij ook nog donateurs die een kleine bijdrage voor dit goede doel over hebben. Voel jij je geroepen om ons te sponseren, maak dan via deze site het geld over.

Alvast ontzettend bedankt en tot 2 juni ;-). 

Antoinette & Nathalie

ps. 'Tijger' is geen grap ;-)

News (1)

  • Lieve allemaal, We vallen hier bijna van onze stoel!! In een recordtijd van 36 uur hebben we ons inzamelingsdoel gewoon al bereikt. Maar wees niet getreurd als je nog niets gestort had en dit nog graag wil doen, meer geld voor het CCA is natuurlijk altijd welkom!! :-) We zijn trouwens ook erg benieuwd naar de eerste anonieme storter... De tweede bleek Antoinette's mama, maar wie o wie is toch die eerste?! Fijn weekend allemaal. Nathalie & Antoinette

    Antoinette de Jong - 4/27/13

  • -

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!