Annemarie Kapteyn' s fondsenwervingspagina

by Annemarie Kapteyn for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 20
Target
 100

About my fundraiser

Zuidas Run 2013,

Het onderzoek tegen kanker moet verdergaan!

Daarom ren ik mee in het Vumc-CCA team. Sponsor mij en daarmee het Cancer Center Amsterdam, zodat het onderzoek 'Fit ondanks kanker' door kan gaan.
Kwaliteit van leven is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor mensen met kanker, waarbij de kwaliteit van leven opeens niet meer zo vanzelfsprekend is. In het onderzoek 'Fit ondanks kanker' wordt onderzocht hoe het VUmc-trainingsprogramma geoptimaliseerd kan worden, om spierkracht en uithoudingsvermogen te behouden bij patienten met kanker, en daarmee hun kwaliteit van leven te vergroten.

Doneer daarom geld aan dit onderzoek, maarrrrr.... spreid je donatie, want ik loop in oktober voor ditzelfde doel de halve marathon van Amsterdam ;)

Alle donaties zijn welkom!! Dank alvast en als je zelf ook mee wilt doen, contact me!
Annemarie Kapteyn

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!